Organizacija in izvedba prireditev

sreda 06.03.2024 @19:00
Trainstation Subart
Kranj

Začetek: sreda, 6. marec, 19.00 – 21.00, brezplačno

Delavnica Organizacija in izvedba prireditev je sestavljena iz serije pogovorov in praktičnih delavnic s področja glasbene industrije. V pogovorih s priznanimi organizatorji glasbenih prireditev in festivalov ter z menedžerji glasbenih skupin se bomo spoznali z različnimi poklici v glasbeni industriji. V praktičnem delu delavnice se bomo osredotočili*e na organizacijo in promocijo glasbenih dogodkov ter pridobivanje sredstev s tega področja. Preizkusili*e se bomo v organizaciji lastnega glasbenega dogodka v Trainstation SubArt. S prakso pri organizaciji in izvedbi dogodkov pa boš na Trainstationu lahko nadaljeval*a tudi po koncu delavnice.

Pogovori in praktični del delavnice bodo potekali v sodelovanju z različnimi poznavalci področja glasbene industrije (z Dirty Skunksi, Andražem Kajzerjem, Aleksom Mladenovom, Miranom Rusjanom idr.).
________________________________________________________________________

KDAJ?
Srede in četrtki – 6. 3.; 14. 3.; 20. 3.; 28. 3.; 3. 4.; 10. 4.; 17. 4.; 24. 4.

KJE?
Vse delavnice potekajo v prostorih Trainstation SubArt, Kolodvorska cesta 8, 4000 Kranj.

KAKO TOČNO? Prijavi se na katja@subart.si, napiši nam svoj kontakt in rojstni datum ter se priključi brezplačnim tedenskim srečanjem.

———-
Šola odprtih vrat je serija izobraževalnih delavnic z različnih področij kulturnega ustvarjanja, ki jih društvo SubArt že vrsto let organizira v prostorih Trainstation SubArt.
Projekt je v vseh teh letih prerasel v izobraževalno priložnost, ki mladim želi omogočiti razvoj njihovega ustvarjalnega izražanja ter pridobivanje neprecenljivih veščin in bogatih izkušenj na področju kulturne produkcije.

Delavnice so del aktivnosti projekta »Šola odprtih vrat«, ki je sofinanciran s strani Evropske unije, programa Erasmus+.